top of page
DSC00085.jpg

OVER JUST-KIDS

Duurzame, comfortabele kinderkledij met leuke prints voor jongens die houden van kleur en stoere meiden waarvoor het niet altijd roze en glitter hoeft te zijn.

 

Just kids staat voor:

  • Kledij waarin kinderen ‘just kids’, gewoon kind kunnen zijn. Geen stijve hemdjes of glitter jurkjes maar leuke prints en soepele stoffen waarin ze vrijuit kunnen bewegen en spelen.

  • ‘Just’ als in eerlijk, voor mens en natuur. Duurzame kledij geproduceerd in eerlijke werkomstandigheden. Wij kiezen resoluut voor fair fashion.

  • En tot slot: kledij waar weinig onderscheid gemaakt wordt tussen jongens en meisjes. We streven ernaar dat 90% van ons aanbod zowel door jongens als meisjes gedragen kan worden. Superleuk om broers en/of zussen te twinnen want twinning is winning.

 

Als mama van twee jongens, Arthur (6) en Hendrik (3) botste ik bij het shoppen naar kledij steeds opnieuw tegen het stereotype beeld van jongenskledij aan: donkerblauw, grijs of zwart. Omgekeerd hoor ik bij veel mama’s met dochters dat roze, eenhoorns en glitter moeilijk weg te denken zijn in de meisjesafdeling. Zelf was ik vroeger geen meisje-meisje en hield niet van roze en glitter dus ik begrijp hen zeker wel.

 

Toch vond ik na een tijdje mijn weg naar leuke, duurzame, speelse kledij voor mijn twee zoontjes waarin ze gewoon kind kunnen zijn. Langzaam begon het idee te groeien om een webshop te openen met de kledij waar ik toch zelf een tijdje had naar moeten zoeken. Met 'Just-Kids' wil ik het aanbod in duurzame, gender neutrale, vrolijke kledij vergroten en zo de mama's en papa's in hun zoektocht helpen.

Veel shopplezier!

Sharon


 

bottom of page