top of page

VERZENDEN

Wij gaan onmiddellijk aan de slag voor jou!

Bestellingen worden verzonden binnen de 1 -2 werkdagen.

Bestellingen geplaatst op zaterdag na 12u worden verzonden op maandag.

Je ontvangt een e-mail wanneer het pakje klaar is voor verzending, alsook de track and trace code.

Zo kan je op elk moment volgen waar je pakje zich bevindt.

Wanneer je kiest voor afhaling, werken we op afspraak. Dit kan vaak nog dezelfde dag indien je dit wenst. Je ontvangt van ons via mail een bevestiging van de afspraak.

Wij verzenden standaard met DPD en hanteren de volgende tarieven:

.
 

Leveringstermijnen van DPD schommelen tussen 1-2 werkdagen.

Leveringstermijnen zijn echter steeds indicatief.

Indien gekozen wordt voor vezending naar een postpunt is de klant verantwoordelijk om het pakje tijdig op te halen bij het postpunt. DPD pakjes blijven 5 dagen aanwezig op het postpunt, daarna gaan ze automatisch in retour. Verzendkosten om het pakje daarna opnieuw op te sturen zijn ten laste van de klant.

Wanneer een product om de een of andere reden niet geleverd kan worden, zal de koper hiervan zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht. De koper kan geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding hiervoor.

BETALEN

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden Je kan bij checkout zelf aangeven welke je verkiest:

Cash (enkel bij ophalen)

Bankcontact

Ideal

Creditcard (visa/mastercard)

RETOURNEREN

Je hebt als consument recht om af te zien van je aankoop binnen de 14 dagen na aankoop en mits voorafgaande mededeling aan Just-Kids via dit retourformulier. 

Opgelet: de goederen dienen bij retour in originele verpakking en nieuwstaat teruggestuurd te worden (dit betekent ongedragen, ongewassen, geurvrij en inclusief origineel label) en dit binnen een aanvaardbare termijn (maximum 14 werkdagen). Indien het labelkaartje niet meegestuurd wordt, zullen wij 25% van het aankoopbedrag in mindering brengen op het terug te storten bedrag

De verzendkosten en alle verzendrisico’s bij retour zijn de verantwoordelijkheid van de klant en zullen niet terugbetaald worden door Just-Kids, met uitzondering voor verzendkosten van door ons foutief geleverde goederen. Vraag steeds om een bewijs van (retour)verzending of gebruik een dienst die een handtekening vraagt bij levering. Goederen die verstuurd zijn maar nooit aankomen bij ons worden door ons niet vergoed. Retourzendingen onder rembours worden niet aanvaard.

. Woon je in de buurt? Dan kan je de items ook binnenbrengen op ons adres: Kapelstraat 15, 8880 Sint-Eloois-Winkel na afspraak.

Na ontvangst en nazicht van uw zending storten wij het verschuldigde bedrag terug op het door u opgegeven rekeningnummer. 

Artikelen aangekocht in de soldenperiode of met een korting vanaf 20% kunnen niet geretourneerd worden voor geld. Er kan wel een aankoopbon van Just-Kids ter waarde van het aankoopbedrag (exclusief korting en verzendkosten) in de plaats gesteld worden. Artikelen die aangekocht worden in uitverkoopperiode kunnen niet geretourneerd worden en worden niet terugbetaald. 

bottom of page